Thorsminde Coastal Roklub

HVORFOR VÆLGE THORSMINDE COASTAL ROKLUB?

Når man ruller porten op i bådhallen i Havet og Fjordens Hus / Thorsminde Coastal Roklub, begynder magien.
Det magiske ved at lade mobiltelefonen blive på land sammen med opgaver og pligter og bare glide ud på Nissum Fjord eller Vesterhavets smukke farvand.
Det magiske ved at være stille og blot lytte til åretagenes monotone plasken gennem vandet. Eller ved at grine, snakke og pjatte, alt efter hvad dagsformen er til.

Det er magien ved hårdt arbejde i rotræningen. Og ved at være fælles om at være forskellige, men kunne samles om glæden ved at ro, være ude i naturen – og have det sjovt.

 

Noget for alle

Roning er kort sagt noget for alle, uanset alder, erfaring og ambitionsniveau.

Vi har medlemmer fra 10 til 85 år, der hver især finder deres egen måde at være medlem på. Der er både noget for de ambitiøse, de målrettede og de afslappede. Roning kan tage lang tid, men mindre kan også gøre det, og udover de obligatoriske vabler, er rosporten kendt for stort set ikke at give skader og overbelastning – men tværtimod effektiv motion, fordi man bruger alle de store muskelgrupper på én gang.

Roning er god motion, frisk luft, sol, vind, fester, langture, kaproning, motionsture, vedligeholdelse af både, naturoplevelser og socialt fællesskab, der dyrkes i det omfang, man har tid og lyst til.

 

Coastalbåde for alle

Thorsminde Coastal Roklub tilbyder roning i coastalbåde fra Havet og Fjordens Hus / Thorsminde Coastal Roklub, Skolegade 25, Thorsminde.
Roklubben tilbyder roere fra andre roklubber roning i DFfR udstationerede både.

 

Aktiviteter året rundt

I Thorsminde Coastal Roklub har vi en bred vifte af muligheder inden for roningen – både sommer og vinter, udendørs og indendørs.

Der er seniorroning, motionstræning, svømning og træning i ro-ergometre.

Roklubben samarbejde med Thorsminde Idræts Forening omkring vintertræning, hvor aktiviteten foregår i Thorsminde Hallen.

Samtidig er der nogle sociale arrangementer hen over året, så der er både mulighed for at holde sig i form året rundt og have det sjovt samtidig.

 

Attraktiv beliggenhed

Find Thorsminde Coastal Roklub / Havet og Fjordens Hus 

23.5.18-ni


Copyright © 2015.